eerlijke ambachtelijke chocolade

Over Sanden's chocolates

Welkom op de site van Sanden’s Ice Cream and Chocolates. Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf dat zowel ijs, als chocolaatjes verkoopt. Voor ieder wat wils dus!

U bevindt zich momenteel op het tabblad van de chocolaatjes.

Naast ons ijs, verkopen wij ook ambachtelijke gemaakte chocolaatjes. Net omdat wij alles zelf produceren, kan u geregeld nieuwe, gedurfde smaken komen ontdekken. Wij kunnen ook een praline voor op maat maken met de smaken die u wenst. Dit naast onze gewone smaakpaletten natuurlijk.

Verder is het ook mogelijk om bepaalde feestdag gerelateerde producten aan te kopen. Denk hierbij aan Valentijn, Pasen, Halloween, Sinterklaas en Kerst.

Laat zeker uw mening achter zodat wij onze producten zo kunnen optimaliseren naar uw wens!


Assortiment

Hierboven ziet u een deel van ons assortiment voorbij komen.
Neem contact met ons op voor meer info over ons assortiment en mogelijkheden.

De chocolatier...

Vanuit mijn passie voor ijs en lekkere producten, ben ik mij enkele jaren geleden gaan verdiepen in de wonderlijke wereld van chocolade. Vanuit dat standpunt heb ik toen Sanden's chocolates gecreëerd.

Mijn team en ik maken alles in ons eigen atelier, dat gaat van heerlijke praline's tot holfiguren, dragees, showpieces, gepersonaliseerde chocolaatjes en ga zo maar door. We werken enkel met topproducten van Callebaut chocolade.

Omdat ik mezelf steeds wil blijven ontwikkelen ga ik regelmatig op cursus bij Callebaut. Daar leer ik van de beste chocolatiers steeds nieuwe technieken bij, die ik vervolgens in ons eigen atelier om zet naar mooie, lekkere chocolade producten.

Al onze chocolade producten kun je in onze webshop vinden, daarnaast werken wij samen met Horeca Van Zon. Ook in al hun vestigingen kun je onze chocolade producten terug vinden.

Mocht je een idee hebben voor iets dat je graag gerealiseerd zou zien in chocolade, aarzel dan niet om een mail te sturen!

...en zijn werk

Openingstijden

Maandag
Gesloten

Dinsdag
Gesloten

Woensdag t/m zaterdag
Vanaf 13:00 uur

Zondag
Vanaf 12:00 uur

Sanden's Chocolates

Zandstraat 18
3920 Lommel
info@sandens.be

BTW: 0831.372.449